Цікаві факти про сексуальні дивацтва великих людей

Якщо ви думаєте, що в секс-скандалах можуть бути замішані тільки зірки, спортсмени та політики, то сильно помиляєтеся

Люди, що залишили слід в історії теж були аж ніяк не ангелами, пише Depo.Закарпаття

1. Моцарт. Один з найбільших музикантів в історії людства був схиблений на екскрементах. Хоча, треба визнати, що музику він почав складати в 5 років, коли середньостатистична дитина ще погано розуміє різницю між попою і пальцем. Так що Вольфганг Амадей написав 600 з чимось музичних творів, а також купу листів своїй кузині, де досить відверто зізнавався, що мріє "випорожнитись їй на обличчя". Крім того, що цей юний геній подарував світові "Маленьку нічну серенаду", "40-у Симфонію" і, зрозуміло, "Реквієм", він створив і твір, відомий, як "Leck mir den Arsch fein recht schon sauber" (що перекладаэться як – "вилижи мою попу добре і дочиста").

8 ФАКТІВ ПРО СЕКСУАЛЬНІ ДИВАЦТВА ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ. (1)

2. Ганді. Легко бути бідною людиною, але чи легко при цьому бути і цнотливим теж? У Ганді, можна сказати, трапилася трагедія в житті: в той момент, коли він займався сексом з дружиною, у сусідній кімнаті помирав його батько. І так сталося, а точніше, склалося в голові Ганді, що дух батька відлетів саме в момент оргазму Ганді. Після чого головний ідеолог руху за незалежність Індії вирішив дотримуватися аскезу. Тобто буквально – жити у злиднях, не псувати собі карму поганими думками і не займатися сексом. Взагалі. Тренувався Махатма в своїй обітниці безшлюбності самим незвичайним чином: як відомо, у нього було багато послідовників і послідовниць, які з радістю запропонували б йому своє тіло. Ганді використовував комплекс вправ, щоб, дивлячись на оголену жінку танцюючу не відчувати сексуального збудження. По суті, він організував для своїх тренувань один з найбільших в світі стрип-клубів. Виправдовує його тільки одне – все відбувалося абсолютно безкоштовно. Він і його послідовники, практикували "сексуальну не-активність", не платили за це ні копійки.

8 ФАКТІВ ПРО СЕКСУАЛЬНІ ДИВАЦТВА ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ. (6)

3. Джеймс Джойс. Видатний письменник Ірландії та околиць, піонер модерністської літератури, творець таких шедеврів, як "Портрет художника в юності", "Дублінці" і, звичайно ж, не всіма осиленого, але від того не менш значущого, "Улісса", дуже любив нетрадиційний секс. Перебуваючи у від'їзді, він любив писати довгі і відверті листи своїй дружині Норі. Якби не вони, людство так би і не дізналося, що класик літератури любив цю саму Нору "сильно трахнути між жирних ляшок і потужно перднуть в обличчя".

8 ФАКТІВ ПРО СЕКСУАЛЬНІ ДИВАЦТВА ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ. (5)

4. Жан-Жак Руссо. Найбільший французький письменник, філософ і мислитель 18 століття, та й, чого вже там говорити, на всі часи. Прочитайте хоча б його "Міркування". Потім зверніться до його автобіографії. Треба сказати, вкрай цікава. З неї ми, наприклад, дізнаємося, що для досягнення сексуального збудження великий француз повинен бути відшльопаним, а ще краще – відшмаганим. "Той, хто любить, добре карає", – пише винахідник прямої демократії. А також зізнається в тому, що цю дивну особливість заклала його власна гувернантка, яка в дитинстві шльопала дитину за будь-яку провину.

8 ФАКТІВ ПРО СЕКСУАЛЬНІ ДИВАЦТВА ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ. (4)

5. Бенджамін Франклін. Політик, дипломат, державний діяч, вчений і винахідник, навіки закарбований на 100-долларовій купюрі, розважався зі старими панянками. Ні, справді старими. У коханки він вибирав собі жінку на 20-30, а то і 40 років старшою за себе. Чому він вибирав у коханки бабусь, хоча був ревним захисником інституту шлюбу? Тому що, як він писав у листі другу, "В них більше досвіду, вони більш розумні і стримані, краще зберігають таємницю і не викликають підозру в перелюбі. Що ж стосується того, що нижче пояса – ти ніколи не відрізниш молоденьку жінку від старої". З чого випливає, що йому було не важливо з ким спати, але перевагу він все одно віддавав тим, у кого є досвід і навички приготування їжі.

8 ФАКТІВ ПРО СЕКСУАЛЬНІ ДИВАЦТВА ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ. (3)

6. Альберт Ейнштейн. Треба сказати, найбезпечніший в цьому списку. Найбільший розум XX століття, звичайно, найбільше любив науку і тільки науку. Ну, а слідом за нею – все, що рухається, і на чому надіта спідниця. Одружений він був двічі (один раз на своїй кузині), і чесно зраджував обом дружинам. Хоча, треба сказати в його захист, своїй першій дружині він представив список правил, в яких був пункт про те, щоб вона не чекала від нього "ні близькості, ні вірності". Перш, ніж одружитися зі своєю кузиною Ельзі, він мало не зв'язав себе шлюбом з її 22-річною дочкою. Взагалі ж, він мав статеві відносини, якщо чесно, майже з усіма своїми родичами жіночої статі. Після чого взявся за свою секретарку, потім доморобітницю, потім … ну, ви зрозуміли, вчений намагався довести свою теорію відносності найбанальнішим способом. Скільки жінок він зможе мати щодо вічності.

8 ФАКТІВ ПРО СЕКСУАЛЬНІ ДИВАЦТВА ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ. (2)

7. Калігула. Третій з династії Юліїв, Гай Юлій Цезар Август Германік, також відомий під прізвиськом Калігула. Кажуть, саме з нього почався занепад Великої Римської Імперії. Хоча, звичайно, як Нерон він не відзначився (той, як відомо, спалив Рим і чинив перелюб із власною матір'ю – або, скоріше, вона з ним), Калігула зумів за своє недовге, але дуже веселе правління перетворити імператорський палац у бордель. Натурально. Всіх бажаючих там обслуговували дружини і дочки сенаторів, гроші йшли в казну. Добре це чи погано? Однозначно – весело. На тлі цього навіть якось блідніє і стає нецікавим той факт, що він спав із власною сестрою. А також періодично одружувався на наречених своїх воєначальників. Просто, щоб їх понервувати.

201330111841363509

8. Маркіз де Сад. Вінець цього списку. Донасьєн Альфон Франсуа де Сад, французький аристократ, письменник і філософ став відомий завдяки тому, що був проповідником абсолютної свободи, не обмеженої ні моральністю, ні релігією, ні правом, а тільки угамуванням прагнень особистості. У той час, коли показати коліно, задягнуте в панчоху, вважалося верхом аморальності, маркіз де Сад писав про такі речі, від яких навіть у сучасної людини волосся стає дибки. За що, власне кажучи, його й посадили. Правда, відразу потім, як він вийшов з похмурих катівень, він організував у своєму замку рай для збоченця, поселивши там сексуальних рабів обох статей для свого задоволення. Справжній секс-замок, мрія ідіота. Провів у тюрмах і психлікарнях в цілому 32 роки, маркіз де Сад подарував світові термін "садизм" і пояснив, що задоволення собі можна принести, б'ючи когось батогом.

marchese-de-sade-musee-d-orsay-6-598765

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme