Через любов до сигарет українець позбувся мікроавтобуса

Справу скерують до суду, який і визначить покарання

Через любов до сигарет українець позбувся мікроавтобуса. Про це Depo.Львів повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби у Львівській області.

В пункті пропуску для автомобільного сполучення "Грушів – Будомєж" під час митного контролю транспортного засобу Volkswagen Transporter працівники митниці виявили факт незаконного переміщення сигарет. Їх намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин України смугою руху "зелений коридор".

Під час візуального огляду автомобіля виникли підозри про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі.

Там спільна оглядова група митників і прикордонників виявила 5 900 пачок сигарет з фільтром різних марок. Сигарети містились у спеціально облаштованому сховищі розташованому в трьох нішах днища автомобіля під декоративною обшивкою.

Сигарети та автомобіль вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme