Бойовики вирішили кинути на штурм Авдіївки калік та хворих

Через суттєві втрати в боях за Авдіївку командування російсько-окупаційних військ вирішило залучати до своїх лав бойовиків з травмами та каліцтвами 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

"Суттєві втрати у підрозділах та частинах 1 АК ЗС РФ змушують командування корпусу вживати заходів, спрямованих на поповнення некомплекту особового складу. Командуванням 1 АК ЗС Росії прийнято рішення, щодо прийому на службу осіб, які мають травми та каліцтва, що не заважають виконанню завдань під час бойових дій", - повідомили в розвідці.

Також повідомляється, що 30 січня до Донецької клінічної лікарні ім.Калініна надійшла вказівка командування російсько-окупаційних військ терміново виписати хворих військовослужбовців, які були госпіталізовані минулого тижня.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ. Мешканців міста вже готують до евакуації. Для цього підготували два потяги та 80 автобусів.

Через події в Авдіївці президент Петро Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, повернувшись до України. Він доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу.

На пропозицію української сторони прининити вести вогонь по Авдіївці, бойовики відмовились та продовжують обстріли.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme