UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Аудитори донарахували нечесним хмельницьким підприємцям додаткових 266 мільйонів податків

На Хмельниччині ризикові суб‘єкти господарювання не сплатили до бюджету чверть мільярда гривень

Аудитори донарахували нечесним хмельниць…

Аудитори ДФС Хмельниччини донарахували несумлінним підприємствам та підприємцям 266 мільйонів гривень несплачених податкових зобов‘язань за минулий рік, передає Depo.Хмельницький.

Загалом протягом 2016 року підрозділами податкового аудиту стосовно суб‘єктів господарювання групи ризику було проведено 603 планових та позапланових документальних перевірок. За попередній рік число перевірок становило 701 одинцю.

Що стосується виявлених та припинених тіньових схем ухилення від оподаткування, використання яких наносило мільйонні збитки бюджету та реальному сектору економіки, то вони були побудовані на використанні в ланцюгу постачання товарів, робіт чи послуг від неіснуючих суб'єктів господарювання. Такі фірми-фантоми, або за словами податківців, ті, що мають ознаки "фіктивності", не мають нічого спільного з реальними бізнесовими операціями і залишають лише паперовий слід, у протиправний спосіб зменшуючи податкові зобов‘язання чи загалом дають можливість здійснити інші податкові махінації суб‘єктам ризикової категорії.

"Наразі згідно законодавчих змін здійснення контрольно-перевірочних функцій закріпили лише за обласним апаратом ДФС, що дозволить усунути корупційну складову при проведенні перевірок СГД і підвищити якість цією роботи", - переконані податківці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme