10 відомих чоловіків, які за життя переспали з більш ніж 1000 жінок

Всі знаємо людей, яким найкраще підійшли б прізвиська "Казанова" і "донжуан"; здається, що вони тільки й думають про те, як би затягти ще кого-небудь в ліжко

10 відомих чоловіків, які за життя перес…

10 чоловіків, які увійшли до цього списку - особливий випадок: число їх сексуальних партнерок за все життя - не 20, не 50, не 100, а 1000 і більше, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Сikavo-znaty.

10. Рассел Бренд - 1000

Рассел Бренд - професійний аддикт. У нього багато залежностей - про наявність одних він шкодує, іншими пишається. Сексуальна залежність - одна з них: за наявними даними, секс у Бренда був з близько 1000 партнерками. Серед них - Кеті Перрі, Кейт Мосс, Джері Холлівелл і багато інших.

9. Саймон Коуелл - 2000

Багато хто вважає Коуелла негарним, але не можна заперечувати, що в ньому є якийсь шарм. Саймон стверджує, що у нього було близько 2000 партнерок. Мабуть, до постільних справ він відноситься не настільки критично, як до виступів на сцені. Втім, хоча цифра звучить смішно і лякаюче, якщо прийняти як даність, що у нього було по дві жінки щотижня протягом 20 років поспіль - звучить не так вже й неправдоподібно, чи не так?

8. Джек Ніколсон - 2000

Джек Ніколсон, один з найвідоміших і затребуваних акторів Голлівуду, вважається і найвідомішим дамським угодником серед акторів. У нього були стосунки з Кейт Мосс, Ларою Флінн Бойл, Ембер Сміт, Анжелікою Х'юстон і багатьма іншими. Вважається, що за все життя він займався сексом з більш ніж 2000 жінок; кажуть, у нього були жінки різного віку - в межах дозволеного законом, звичайно.

7. Х'ю Хефнер - від 1000 до 2000

Хефнер - один з найвідоміших "плейбоїв" цього світу. Всі ми знаємо: Х'ю Хефнер любить жінок. Свою імперію "Playboy" він побудував саме на цьому. Можливо, деяка частина його іміджу служить для того, щоб будувати бізнес, однак факт залишається фактом: у Хефнера був секс з дуже багатьма жінками - від 1000 до 2000.

6. Мік Джаггер - 4000

Мік Джаггер відомий нам як "зразкова" рок-зірка і фронтмен Rolling Stones. І хоча в свої 72 він виглядає як огірочок, відомо, що більшу частину життя він провів, займаючись сексом з різними жінками, в тому числі досить відомими - серед них, наприклад, Анджеліна Джолі і Ума Турман. Біограф Міка Джаггера згадує число 4000 - мабуть, стільки жінок було у кумира мільйонів.

5. Джин Сіммонс - 5000

Джин Сіммонс був рок-зіркою, коли слово "рок-зірка" ще щось значили. Він був одним з найвідоміших музикантів Kiss - однієї з найвідоміших рок-груп. І, мабуть, він активно цим користувався - за період своєї слави він встиг переспати з приблизно 5000 жінок. З чуток, коли Джина запитали, чи правда, що він спав з усіма цими жінками, він відповів, що "більшість з них як раз не давали йому спати".

4. Чарлі Шин - 5000

Якщо Ви думаєте, що секс з 5000 жінок, багато з яких займаються проституцією, це здорово - Ви поладите з Чарлі Шином. Колишня кіно- і телезірка перетворилася в те, чим Чарлі Шин є тепер, однак його сексуальних успіхів це ніяк не скасовує.

3. Уоррен Бітті - 12 000 (за чутками)

Уоррен Бітті - справжня легенда. Якщо Ви виросли в певний період, Ви пам'ятаєте, що саме його ім'я колись асоціювалося з поняттям "дамський угодник". Кажуть, кожен день у нього була нова жінка до тих пір, поки він не одружився з Аннетт Бенінг. Єдина думка, яка виникає - чому Аннетт вийшла заміж за того, у кого був секс з 12 000 жінок? Але хто ми такі, щоб судити...

2. Уїлт Чемберлен - 20 000

В середньому перемоги чоловіків з цього списку обмежуються числом в 2000. Однак Чемберлен перевершив багатьох. Один з кращих баскетболістів всіх часів хороший і в любові: за чутками, у Уїлта було близько 20 000 жінок! Це мало б означати, що кожен день у своєму дорослому житті Чемберлен мав займатися сексом з новою красунею. Однак, навіть якщо він трохи перебільшує - в цьому списку він один з безперечних лідерів.

1. Фідель Кастро - 35 000

Більшість чоловіків в цьому списку домагалися своїх жінок за допомогою чарівності, грошей або слави. Але не Кастро. Жінки хотіли його просто тому, що він був диктатором. А якщо Кастро хотів сексу - він негайно його отримував. Протягом більш ніж 40 років у нього було по дві жінки в день - вранці і ввечері. 1000 жінок - це звучить гордо, 10 000 - ще куди не йшло, але 35 000? Це навіть не смішно.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme