Жорстоке вбивство під Харковом: чоловіки проломили голову сплячому дідусю

У Харківській області правоохоронці викрили двох чоловіків, які заради наживи вбили пенсіонера

Жорстоке вбивство під Харковом: чоловіки…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, у скоєнні тяжких злочинів підозрюють 42-х та 35-річного жителів міста Південне.

За даними поліції, тіло свого колишнього 67-річного чоловіка з різаною раною голови за місцем мешкання в селищі Високий 27 січня виявила 62-річна жінка та відразу зателефонувала до поліції.

Зловмисниками, які скоїли злочин, виявилися двоє безробітних мешканців міста Південне, один з яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідством встановлено, що 24 січня пенсіонер розпивав спиртні напої зі своїми знайомими. Після застілля чоловіки розійшлися, але заради наживи згодом повернулись. Через вікно вони проникли в середину будинку та почали бити молотком господаря, який в цей час відпочивав. Упевнившись, що потерпілий не подає ознак життя, зловмисники забрали з будинку електроінструменти, мобільний телефон і гроші. Після чого зникли з місця події.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 п. 6 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікам вже вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні даних злочинів. Їм загрожує максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Слідство триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme