Як російські агенти бердянців проти "Євросодома" возили протестувати

Чергові листи з отриманого хакерами листування російського агента Кирила Фролова опрацювали журналісти сайту "Миротворець" у публікації від 27 січня. Є в них і данні, щодо Запорізької області 

Як російські агенти бердянців проти "Євр…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "Миротворець".

Чергова порція досліджених листів російського агента відноситься до осені 2013 року, коли Москва намагалася зірвати підписання асоціації з Євросоюзом. З листів випливає, що всі акції спрямовувалися і ресурсно підтримувалися Росією, зокрема, православні, що проходили під гаслом "Не допустити асоціації з "Євросодомом". Саме для участі в них і залучалися жителі Бердянська.

Бердянців везли у Київ для участі в "молитовному стоянні" "Православна Україна проти Євросодома". Можна припускати, що окрім ідеологічного ефекту організатори акції непогано на ній заробили, адже виходячи з кошторису, просили понад дві тисячі доларів США за одну залучену людину.

Варто зазначити, що молитовне стояння відбулося 9 листопада, його організатори тоді піддали шаленій критиці журналістів, які розповіли про замовний характер акції. Оприлюднені "Миротворцем" листи підтверджують, що саме так і було.

Окрім цього, мешканців Запорізької області планували залучити до "плану" голови партії "Родина" Ігоря Маркова, що тоді перебував під арештом. Дехто Димитриев надсилає Фролову "пропозицію від Маркова", в якій викладається план створення кризової ситуації в Україні, пропонується для цього проведення низки заходів силами партії "Родина" і їх спільників в Криму, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Харкові, а також запитується бюджет на ці дії в розмірі 1 850 000 $.

Раніше портал Depo.Запоріжжя, за документами з переписки Фролова повідомляв, скільки коштували Росії "ватні заворушення" на Запоріжжі.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme