В українських банках заблокували рахунки чиновників "Л-ДНР"

Державна служба фінансового моніторингу з березня 2014 року по грудень 2016 року у банках України заблокувала 28,54 млн гривень, що належали чиновникам  "ДНР" і "ЛНР"

Як повідомляє прес-служба відомства, співробітники фінансового моніторингу "актуалізував список так званих чиновників "ДНР" і "ЛНР" і встановив рахунки новопризначених осіб в банківських установах України", передає Depo.Донбас.

"За вказаний період на рахунках зазначених осіб виявлено та заблоковано коштів на загальну суму в еквіваленті 28,54 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Проте Держфінмоніторинг не називає призвища цих "чиновників", рахунки яких було заблоковано.

також повідомляється, що за весь період проведення розслідувань (березень 2014 – грудень 2016 років) стосовно фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з фінансуванням тероризму або проведені за участю осіб, які публічно закликають до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або зміни меж території або державного кордону України, підготовлено та направлено до правоохоронних органів України 152 матеріали (114 узагальнених та 38 додаткових узагальнених матеріалів).
"Сума фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, та можуть бути пов'язані з фінансуванням тероризму (сепаратизму), за цими матеріалами становить 4,1 млрд. гривень", - йдеться у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme