В Авдіївку доправлений додатковий загін поліції: Родини з лінії фронту евакуйовують

Авдіївське відділення поліції переведено на посилений варіант несення служби, у місто додатково спрямовано зведений загін поліцейських, які патрулюють вулиці і надають допомогу мешканцям

Як повідомляє прес-служба поліції Донеччини, поліцейські будуть нести службу в прифронтовому місті протягом двох тижнів, передає Depo.Донбас.

До основних завдань загону входить надання допомоги місцевим мешканцям та забезпечення правопорядку в місті. 30 січня зведений загін вже приступив до виконання своїх обов'язків.

Повідомляється, що вчора близько 12 години до поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого мешканця, який просив евакуювати його родину, так як їх будинок бойовики обстрілювали з великокаліберної зброї.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців із військовослужбовцями жінка разом з двома малолітніми дітьми - 4 і 2 років були вивезені із небезпечного місця. Зараз вони знаходяться у своїх родичів у селі Бердичі.

"Вчора були дуже сильні обстріли. Ми з чоловіком вирішили, що мені необхідно виїхати з дітьми, бо залишатись було небезпечно. Ми викликали таксі, але жодна служба не погодилась виїхати в наш район. Тоді чоловік зателефонував в поліцію, і йому повідомили, що питання це буде вирішено в найкоротшій час. Тим часом поруч проїжджали військовослужбовці, які і вивезли мене разом з моїми дітками. А чоловік залишився вдома", - цитує прес-служба слова місцевої мешканки Оксани.

Також до чергової частини надійшли повідомлення від місцевих мешканців про 6 фактів пошкоджень приватних домоволодінь.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme