Улюкаєва лишили під домашнім арештом до квітня

Московський міський суд визнав законним продовження до середини квітня строку домашнього арешту екс-міністра економічного розвитку Росії Олексія Улюкаєва

Улюкаєва лишили під домашнім арештом до…

Про це передає Depo.ua з посиланням на "ТАСС".

"Постанову Басманного суду Москви залишити без зміни, скаргу захисту - без задоволення", - оголосив рішення суддя.

Захист екс-міністра просив скасувати постанову про домашній арешт. Крім того, адвокат просила змінити накладені судом обмеження в рамках домашнього арешту, а саме - дозволити щоденні прогулянки, відвідування лікарні, а також дозволити няні відвідувати його малолітню доньку. Суд залишив всі обмеження в силі.

Слідчий заявив, що, перебуваючи на волі, Улюкаєв може покинути межі РФ, знищити докази у справі, а також, володіючи зв'язками, може вплинути на свідків, в тому числі на своїх колишніх підлеглих.

Нагадаємо, що екс-міністра економрозвитку Росії Олексія Улюкаєва затримали на гарячому під час отримання 2 млн дол. завдяки заяві "Роснафти" про незаконні дії міністра. Водночас, за даними ЗМІ, гроші знаходилися в банківському сейфі, і сам Улюкаєв їх не вилучав.

Сам Улюкаєв не визнає своєї провини і відмовляється свідчити.

15 листопада Басманний суд Москви ухвалив помістити міністра економічного розвитку Росії Олексія Улюкаєва під домашній арешт.

А 28 листопада Мосміськсуд залишив екс-міністра під домашнім арештом до 15 січня.

30 листопада Путін призначив на посаду міністра економічного розвитку Максима Орешкіна, який раніше був заступника міністра фінансів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme