У Полтаві відкрили "Кольорові мрії"

У Полтаві презентували унікальну виставку, що об'єднала фото, живопис і видавничу продукцію

У Полтаві відкрили "Кольорові мрії"…

У виставковій залі Духовно-культурного центру ім. прп. Паїсія Величковського митець Сергій Говоров презентував плоди своєї творчості на персональній виставці "Кольорові мрії", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Hromadske Полтава.

Виставка унікальна та різнопланова. Тут представлено 25 картин, написаних олійною фарбою на полотні, а також фотосвітлини та друковану продукцію.

Фотографією Сергій Говоров захоплюється з дитинства. Працює у різних техніках: портрети, пейзажі, архітектура, натюрморти, подорожі. Іншим захопленням митця є живопис. В цій сфері він також намагається постійно вдосконалюватись та експерементувати, вивчаючи нові живописні техніки.

Гості заходу зійшлися на думці, що всі роботи автора сповнені світла, кольору, позитивної енергетики та емоцій, і саме в картинах чітко проявляється його людська доброзичливість.

Глядачі відзначили і творчий зріст художника. "Картини, представлені на виставці, написані в різні роки творчості автора. Деякі з них створені вже навіть у 2017-му році. Якщо порівняти стиль та техніку останніх робіт з попередніми, можна впевнено сказати про визначний творчий зріст художника, а також серйозний поштовх до пошуку власного стилю", - говорить директорка Полтавського художнього музею ім. М. Ярошенка Ольга Курчакова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme