UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві Toyota "завалила" маршрутку: серед постраждалих - вагітна

За попередньою інформацією, водій легковика був п'яний і не пропустив маршрутку, яка їхала по "головній"

У Миколаєві Toyota "завалила" маршрутку:…

У неділю ввечері, 29 січня, в Миколаєві в районі перетину вулиць Погранична і Громадянської сталася ДТП за участю маршрутки №29 та автомобіля Toyota Camry. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Преступности.Нет".

За словами очевидців, маршрутка рухалася по вулиці Пограничній з боку Садової в напрямку Московської. В районі перетину з вулицею Громадянською в задній лівий бік маршрутки врізалась Toyota, яка виїжджала з вулиці Громадянської на Пограничну. Зауважимо, що остання є головною. Від удару маршрутка перекинулася на бік.

Внаслідок ДТП постраждали три людини. Видання повідомляє з посиланням на співрозмовника в управлінні патрульної поліції міста Миколаєва, що чоловік отримав різані рани обличчя. Дівчина, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, втратила свідомість. Їх обох госпіталізували каретами швидкої медичної допомоги в ЛШМД. Ще одна жінка отримала травму голови, однак від госпіталізації відмовилася.

За попередньою інформацією, водій Toyota був п'яним: після ДТП він почав запевняти, що їхав на "зелений", хоча світлофор на даному перехресті відсутній.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme