У Кривому Розі затримали "декомунізатора" меморіалу Великої Вітчизняної Війни

Затримали 20-річного хлопця, який намагався зняти металеву зірку з меморіалу Великої Вітчизняної війни та здати її на метал

У Кривому Розі затримали "декомунізатора…

Про це повідомляє прес-служба ГУПН у Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

28 січня до чергової частини Довгинцівського відділення поліції м. Кривий Ріг надійшло повідомлення від громадян, що по вул. Іскровській невідомі особи руйнують пам'ятник.

На місце події прибули співробітники поліції, які виявили пошкодження на меморіальному комплексі. В ході подальшого огляду неподалік меморіальної дошки співробітники поліції виявили та затримали підозрілого чоловіка.

Затриманим виявився 20-річний уродженець Криворізького району, раніше не судимий та не працюючий. Свої дії він пояснив тим, що меморіальну дошку пошкодив молотком, коли намагався добути металобрухт та в подальшому здати його та отримати гроші для власних потреб.

За даним фактом слідчим відділом Довгинцівського ВП відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 297 ККУ (наруга над могилою). Наразі тривають слідчі дії. Молодику загрожує обмеження волі на строк від 3-х до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme