UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому відвідувач нічного клубу хотів втекти, не розрахувавшись

Добряче погулявши у розважальному закладі, молодик не збирався розраховуватися

У Хмельницькому поліцейські охорони затримали 23-річного молодика, який намагався відпочити за рахунок закладу, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомили у прес-службі поліції охорони НПУ, виклик на пульт централізованого спостереження управління поліції охорони в Хмельницькій області надійшов близько першої години ночі з нічного клубу, що знаходиться в центральній частині міста.

На місці події до поліцейських охорони звернувся адміністратор закладу та вказав на невідомого чоловіка. З його слів громадянин тривалий час відпочивав у нічному клубі, замовляв різні страви та напої, словом, не відмовляв собі ні в чому. Коли ж настав час розраховуватися за замовлення, то чоловік категорично відмовився це зробити.

Персонал натиснув на тривожну кнопку поліції охорони і вже за лічені хвилини на місце виклику прибув наряд швидкого реагування. Побачивши правоохоронців, молодик намагався зникнути з розважального закладу, проте йому це не вдалося.

23-річний житель Хмельницького був затриманий та доставлений спочатку в медичний заклад для визначення рівня алкогольного сп'яніння, а згодом і у відділок поліції для з'ясування усіх подробиць даної події.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme