UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому "Миттєвостями життя" вшанували Святослава Реріха

Концертну програму приурочили Дню пам'яті всесвітньовідомого художника, мислителя, гуманіста, вченого, громадського діяча

У Хмельницькому "Миттєвостями життя" вша…

У "Мистецькому просторі" Подільського культурно-просвітительського центру ім. М.К. Реріха вшанували пам'ять Святослава Реріха урочистою концертною програмою "Миттєвості життя" за участю тріо "Flautando", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис в ФБ Ірини Лисак.

Сьогодні День Пам'яті Святослава Реріха - всесвітньовідомого російського та індійського художника, мислителя, гуманіста, вченого, громадського діячаВ програмі були представлені миттєвості життя видатного художника.

"Надзвичайно гарно та піднесено звучали слова Святослава Миколайовича – його роздуми про мистецтво та красу, про духовний шлях людини. Звучали фрагменти з Листів Олени Іванівни Реріх та "Листів щоденника" Миколи Реріха, а також спогади про Святослава Реріха," - йдеться в дописі.

Глядачі під чарівну музику Баха, Шостаковича, Чайковського та інших видатних композиторів переглянули репродукції картин Реріхів, фотографії та фрагменти відео з життя великої родини Реріхів.

Святослав Миколайович Реріх – подвижник культури, його художня та літературна спадщина насичена красою та глибокими духовними роздумами про вдосконалення людини, її духовний шлях та прагнення до Прекрасного.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme