Трамп звинуватив Маккейна і Грема у спробі розв'язати третю світову

Президент США Дональд Трамп піддав критиці сенаторів Джо Маккейна і Ліндсі Грема, які в свою чергу жорстко розкритикували Трампа за імміграційні обмеження для громадян семи країн з мусульманським населенням

Про це він написав у в Twitter, передає Depo.ua.

"Було б краще, якщо б сенатори спрямували енергію на боротьбу з "Ісламською державою", нелегальною імміграцією, а також зайнялися зміцненням безпеки кордонів, замість того, аби постійно шукати можливість розпочати Третю світову війну", - написав Трамп.

МакКейн розкритикував введену Трампом заборону на в'їзд громадянам семи мусульманських країн, зазначивши, що ймовірно "ІДІЛ не упустить можливості використати рішення президента США з метою пропаганди". Він також висловив здивування з приводу того, що в "чорний список" потрапив Ірак. Країна, де США спільно з Іракськими військами воюють проти ІДІЛ, передає Reuters.

Маккейн назвав введені Трампом обмеження "найбільш радикальними за всю історію національної безпеки США".

Нагадаємо, 26 січня президент США Дональд Трамп заборонив протягом трьох місяців пускати в країну відвідувачів з семи мусульманських країн. Заборона стосується і тих, у кого є візи. Трамп пояснив обмеження на в'їзд боротьбою з тероризмом.

Після цього в аеропортах були затримані від 100 до 200 людей, серед них і транзитні пасажири.

Під цю заборону також потрапили члени екіпажів літаків.

У США десятки тисяч людей вийшли на мітинги проти імміграційної політики Трампа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme