"Кілерами" Геращенка виявилися рецедевісти з Криму і Донбасу

Керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук розповів подробиці про затриманих підозрюваних у підготовці замаху на нардепа Антона Геращенка

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Щодо затриманих підозрюваних у підготовці замаху на Антона Геращенка. Один із затриманих - тричі судимий (перший раз - ст.185 "Крадіжка" ч.1, другий раз - ст.128 "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження", втретє - ст.185 "Крадіжка" ч.3); родом з м.Хрестовка Донецької обл. (Кол. Кіровське, наразі контролюється "ДНР"), там же, на вул.Леніна, - постійне місце проживання. Другий затриманий - двічі судимий (перший раз - ст.185 "Крадіжка" ч.3, вдруге - ст.187 "Розбій", ч.2 і кілька статей "в доважок"); постійне місце проживання - АРК, м.Алушта. Обидва відбували свої крайні терміни в Керченській ІК №126 (АР Крим)", - написав Тимчук.

Нагадаємо, що 21 січня голова СБУ Василь Грицак заявив про розкриття спроби замаху на одного з депутатів Верховної Ради України. Представники спецслужби оприлюднили два сценарії замаху на нардепа.

Згодом з'ясувалося, що йдеться про Антона Геращенка. Вчинити злочин мали двоє громадян України, які раніше перебували в ув'язненні на окупованій території Криму і були достроково звільнені. За даними слідства, їхні дії координував колишній громадянин України Андрій Тихонов, який нині проживає в російському Бєлгороді.

Геращенко вважає, що йому поталанило не повторити долю журналіста Павла Шеремета, підірваного півроку тому в Києві: СБУ вчасно виявила прибуття на територію України потенційних убивць.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme