Сумчанин влаштував у гаражі справжній "зимовий сад" з конопель (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські виявили наркотеплицю

Сумчанин влаштував у гаражі справжній "з…

25 річний сумчанин облаштував в підвалі гаражу одного з кооперативів справжню наркотеплицю. 48 кущів коноплі були дбайливо доглянуті. "Аграрій" забезпечив приміщення відповідним освітленням та облаштував його обладнанням для вентиляції та поливу, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Окрім рослин, правоохоронці знайшли в гаражі ще 300 грамів сушеної марихуани, вже готової до вживання, а також пристрій для її паління.

Гараж підозрюваного був повністю заставлений коноплями. Рослини були дуже добре доглянуті, висаджені в спеціальну землю, оброблені спеціальним добривом, був потрібний температурний режим та обдув.

Працівникам поліції підозрюваний, який вже мав судимості як за майнові злочини, так і за злочини, пов'язані з наркотиками, зізнався, що планував зібрати непоганий зимовий врожай. Все виявлене та вилучене планував продати наркозалежним знайомим, аби підзаробити.

Рослини конопель, разом з висушеною марихуаною працівники поліції вже направили на експертизу, а поданому факту відкрили кримінальне провадження за ст. 309, 310 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі. Правоохоронці ж продовжують встановлювати канали надходження до чоловіка наркосировини та коло її споживачів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme