Стрєлков про "армію Л-ДНР": Це чорт знає що, без Росії вона буде розгромлена

Російський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков) охарактеризував боєздатність сил "Л-ДНР" як "низьку і паршиву"

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, коментуючи останні події з загостренням на Донбасі, передає Depo.Донбас.

Він порівняв "армію Л-ДНР" з німецькими "стаціонарними дивізіями" зразка весни 1944 року на Атлантичному узбережжі Франції - "розгромленими і винищеними союзниками практично відразу і навіть швидше, ніж вони самі припускали".

"Працями численних чиновних головожопов - цивільних і військових (суцільно російських), замість двох боєздатних корпусів в "Л-ДНР" є чорт знає що. Боєздатність - низька, мобільність - ніяка, бойовий дух - паршивий і навіть укомплектованість - сильно відрізняється від штатної. Повноцінно наступати "корпуси" не здатні. Якщо хтось без прямої підтримки з'єднань ЗС РФ пожене їх в масштабний наступ - вони будуть не просто розбиті, а розгромлені", - заявив Стрєлков.

Нагадаємо, розвідка України повідомила про втрати бойовиків у бою під Авдіївкою за 29 січня. За даними розвідки, внаслідок ударів у відповідь сил АТО втрати противника склали 15 вбитих. Поранено – 24 бойовика.

Один з "рупорів" "ДНР" Олександр Жучковський повідомив, що втрати бойовиків склали щонайменш 10 вбитих і близько трьох десятків поранених

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme