Україна визначилась з логотипом і слоганом Євробачення-2017

Організатори міжнародного пісенного конкурсу Євробачення проведуть захід під слоганом "Шануймо розмаїття"

Виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд вважає, що слоган говорить "про об'єднання Європи і країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоби вшанувати те, що нас поєднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними", передає Depo.ua із посиланням на UA1.

Також Ола Санд вважає, що "використання цього прекрасного та значущого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, але й сучасності – у зовнішньому вигляді та подачі".

"Оскільки ця тема є ключовою для команди Євробачення-2017, ми з нетерпінням чекаємо на фантастичне шоу у травні", - сказав представник оргкомітету.

Переможці відбору креативної концепції Євробачення-2017 – дві українські креативні агенції: Republique і Banda, які об'єдналися спеціально для проекту. Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси неповторного візерунку й форми. Це символізує те, що всі ми унікальні, та нас однаково поєднує любов до музики.

"Завданням, яке ми ставили перед собою, працюючи над логотипом, було бажання вивести образ традиційного для української культури намиста на інший рівень, зробити його зрозумілим для нової аудиторії", – розповідає співзасновник Republique Денис Герасько. "Ми взяли цей традиційний елемент – намисто – і надали йому яскравого сучасного вигляду", – додає креативний директор Banda Agency Павло Вржещ.

"Celebrate Diversity" стане ключовою темою для усіх аспектів пісенного конкурсу цього року. Слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів, які вже активно готуються до пісенного конкурсу.

Нагадаємо, що вже завтра, 31 січня, відбудеться церемонія передачі символічного ключа від Євробачення меру Києва від Президента міської ради Стокгольма.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme