UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стало відомо, скільки миколаївців вже уклали шлюб "за добу"

Пілотний проект Мінюсту, за яким можна побратися за скороченою процедурою, набирає в місті обертів

Стало відомо, скільки миколаївців вже ук…

За скороченою процедурою реєстрації шлюбу у Миколаєві побралися вже 13 пар молодят. Про це Depo.Миколаїв повідомили в управлінні з питань культури та охорони культурної спадщини міськради.

Проект "шлюб за добу", який нещодавно запрацював у Миколаєві, набирає обертів. Завдяки пілотному проекту Мінюсту вже 13 пар у місті зареєстрували шлюб за скороченою процедурою.

27 січня ще одна пара молодят побралася у Палаці культури та урочистих подій. "Незважаючи на те, що метою проекту є, у першу чергу, оперативне оформлення документів, працівники палацу - організатори реєстрації шлюбу, вважають, що така доленосна подія має відбуватися виключно в урочистій атмосфері та залишати по собі незабутні враження", - йдеться в повідомленні.

Для молодят заспівала солістка Муніципального театру-студії естрадної пісні для дітей юнацтва та молоді Дар'я Колісан, а також їх привітали заступник міністра юстиції з питань євроінтеграції Сергій Петухов, начальник головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ольга Донченко та директор Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій Людмила Бондар.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme