UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Путін "розтанув" після розмови з Трампом

Розмова президентів США і Росії "була хорошою і в політичному, і в людському сенсі"

Про це заявив глава МЗС Росії Сергій Лавров, передає Depo.ua з посиланням на ТАСС.

За його словами, розмова Трамп і Путіна "показа їх прагнення спілкуватися без моралей, виходячи з інтересів країн".

У свою чергу, прес-секретар президента Росії заявив, що під час розмови сторони висловили взаємну повагу і бажання вирішувати складні питання через діалог.

"Розмова була хорошою, вона була конструктивною, і в прикладному плані з точки зору початку обговорення цілої низки питань, які стосуються регіональної та міжнародної безпеки, з точки зору розміщення головних акцентів на проблематиці можливої ​​взаємодії в області боротьби з тероризмом, а також вельми позитивнию з точки зору, напевно, того, що глави держав відзначили повагу як дуже важливий принцип двосторонніх відносин. Підкреслили, що і американці з повагою ставляться до Росії, і Путін сказав, що на Росії відчувають такі ж почуття. У цьому плані це надзвичайно важлива розмова", - сказав Пєсков.

При цьому він зазначив, що в попередні роки дефіцит взаємної поваги між Москвою і Вашингтоном став однією з причин деградації відносин між двома державами.

Нагадаємо, 28 січня президент США Дональд Трамп провів розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, у рамках якої, в тому числі, обговорили ситуацію в України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme