UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Працівник автосервісу вкрав і продав 13 машин держдепартаменту США

Менеджер автосервісу Car Collision Center, розташованого в штаті Віргінія, 67-річний Джеймс Реткліфф зізнався в тому, що з 2011 року він, використовуючи злочинні схеми, привласнював собі і продавав автомобілі та інше майно, що належить владі США, в тому числі держдепартаменту

Про це йдеться в повідомленні на сайті міністерства юстиції США, передає Depo.ua.

У судових документах зазначено, що у Реткліффа було двоє спільників - власник компанії, в якій він працював, а також представник влади. За час своєї злочинної діяльності Реткліфф і спільники привласнили і продали один "Хаммер" і 12 позашляховиків Chevrolet Suburban.

Крім цього, Реткліфф продавав запчастини для автомобілів, які належать державі. Зокрема, шини і колісні диски. Плюс до всього, двома Chevrolet Suburban, який злочинець отримав від свого спільника, він користувався самостійно.

Розмір збитку від дій Реткліфф і його подільників склав 512 тисяч 420 доларів. Злочинцеві загрожує від 18 до 24 місяців позбавлення волі і штраф від 4000 до 40 000 доларів. Винний також погодився відшкодувати збитки в розмірі 416 тисяч 20 доларів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme