Порошенко запросив німців "вкладатись" в Україну

Президент України Петро Порошенко запросив німецькі компанії активніше інвестувати в Україну

Про це він сказав на зустрічі з представниками німецьких ділових кіл, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу глави держави.

"Петро Порошенко запросив німецькі компанії активніше інвестувати в Україну і зазначив потенціал розвитку та зміцнення українсько-німецького ділового співробітництва", - відзначили в прес-службі президента.

Глава держави також поінформував про прогрес України на шляху реформ, зробивши акцент на стабілізацію макроекономічної ситуації, очищенні банківської системи і дерегуляції, кроках з реформування сфери енергетики, а також протидії корупції.

За словами президента, надзвичайно важливим завданням, над яким працює українська влада, є створення умов для безпечного інвестування в Україну.

Президент підкреслив, що разом з запуском поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, відкриті нові перспективні можливості для нарощування взаємодії між Києвом і Берліном.

Нагадаємо, сьогодні президент України Петро Порошенко перебуває з офіційним візитом у Німеччині. У рамках поїздки Порошенко зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, на якій обговорять питання виконання Росією пунктів Мінських угод, врегулювання ситуації з безпекою на Донбасі, а також питання звільнення заручників.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme