UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Полозов поскаржився на ФСБ в суд і російському омбудсмену

Російський адвокат Микола Полозов подав скаргу до Київського райсуду Сімферополя в анексованому Криму на затримання ФСБ-шниками і приведення його на допит

Як повідомив адвокат у Twitter, також він поскаржився на незаконні дії Федеральної служби безпеки Росії уповноваженому з прав людини в Росії Тетяні Москальковій, передає Depo.ua.

"Сьогодні мною було спрямовано скарга до Київського районного суду на незаконні дії слідчого ФСБ і заява омбудсмену Москальковій", – написав Полозов.

Крім того, він повідомив, що його постфактум сповістили про дату апеляції на рішення Київського райсуду Сімферополя, який дозволив допитати адвоката як свідка у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільми Умерова, якого Полозом захищає.

Нагадаємо, що у Криму представники ФСБ схопили та повезли на допит Полозова. Але він лише мовчав на запитання слідчого. До нього відмовилися допустити адвоката.

16 січня адвокат попереджав, що силовики планують його викрадення.

Затриманням Полозова російська окупаційна влада, ймовірно, прагне заборонити йому захищати заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme