UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліція: Водій Toyota, що "перекинув" маршрутку, був п'яний

Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів

Поліція: Водій Toyota, що "перекинув" ма…

Після ДТП, в якій зіткнулися Toyota та маршрутка, розпочали кримінальну справу. Постраждали двоє пасажирів маршрутки. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Як стало відомо, ДТП сталася 29 січня о 20:55 в районі перехрестя вул. Пограничної та Громадянської. Зіткнулися Toyota Camry з Mercedes-Benz Sprinter, після чого останній перекинувся. Внаслідок аварії пасажири мікроавтобусу, 18 та 22 років, отримали тілесні ушкодження. Крім того, за результатами медичного освідування, 33-річний водій легковика на час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Поліція розпочала кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше повідомлялося, що серед постраждалих у ДТП з маршруткою була вагітна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme