UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поки "Укроборонпром" розпускає штати, "Калашников" запланував працювати цілодобово

Концерн "Калашников" з концерну  "Ростех" планує в 2017 році створити додаткові 1,7 тис. робочих місць, що на 30% більше, і перевести підприємство на роботу в три зміни

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу концерну.

"Рішення про збільшення штату співробітників концерну ухвалено на фоні зростання обсягів виробництва, що обумовлено збільшенням кількості експортних замовлень. Перед нами стоїть непросте завдання впоратися зі зростаючими замовленнями. Для їхнього виконання, починаючи з квітня 2017 року, робота буде проводитися в три зміни", - розповів генеральний директор "Калашникова" Олексій Криворучко.

Основний набір співробітників буде проводитися за такими спеціальностями, як наладчик, шліфувальник, інструментальник, фрезерувальник, штампувальник, оператор верстатів.

За підсумками 2016 року середня чисельність співробітників концерну склала близько 6,5 тисячі осіб. Нові співробітники будуть працювати на виробництві в Іжевську.

Нагадаємо, що водночас через відсутність державних коштів "Укроборонпром" відправляє у неоплачувану відпустку більшість колективу Львівського бронетанкового заводу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme