Під Харковом затримали контрабандиста концентрованого опію

На Харківщині прикордонники виявили у пасажира автобуса концентрований опіум у флаконі з-під ліків

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Держприкордонслужби України (ДПСУ), наркотичну речовину виявили учора, 29 січня, в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники Харківського загону спільно з представниками митниці.

За відомостями ДПСУ, під час прикордонного контролю на пасажира рейсового автобуса, який прямував із Донеччини до Санкт-Петербурга, спрацював службовий собака. В результаті огляду у громадянина України за поясом штанів виявлено флакон з-під ліків для очей. У ньому знаходилось 5 грамів концентрату опіуму.

За даним фактом до Дергачівського відділу поліції в Харківській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Наркотичну речовину вилучено, зазначену особу доставлено до відділу поліції.

Як повідомляв Depo.Харків, кілька днів тому під час заходів прикордонного контролю рейсового автобуса, який прямував до Росії через цей пункт пропуску, прикордонники Харківського загону також виявили концентрат опіуму близько 2 грамів. Наркотики перевозив 32-річний донеччанин у вафельній цукерці, яку приховав у спідній білизні.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme