Під Харковом хлопцю через ковзани проломили голову

У Харківській області викрили двох рецидивістів, які ледь не вбили хлопця

Під Харковом хлопцю через ковзани пролом…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до Куп'янського відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про те, що до реанімаційного відділення місцевої лікарні госпіталізували невідомого чоловіка в непритомному стані з відкритою черепно-мозковою травмою.

На місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовою собакою.

Під час розшукових дій правоохоронці встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися раніше судимі 24-х та 28-річний місцеві мешканці, у яких під час обшуку вилучили речові докази.

Правоохоронцями з'ясовано, що зловмисники біля гуртожитку нанесли 21-річному мешканцю м. Куп'янська декілька ударів по голові дерев'яною палицею, заволоділи його мобільним телефоном, сумкою з ковзанами.

Відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Зловмисників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі чоловіки знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme