Під Авдіївкою триває стрілецький бій, – Жебрівський

Наразі під Авдіївкою триває стрілецький бій з терористами, інформації про нові втрати немає

Про це в ефірі телеканалу "112-Україна" повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає Depo.ua.

"Обстріли велися в основному вчора так і сьогодні зранку. Зараз в основному стрілкотня, тобто стрілецька зброя і міномети. Вчора били з 152-мм і 122-мм гаубиць. Наші сапери ліквідували один снаряд, який не розірвався. І він був показаний. На жаль, ОБСЄ не приїхала… невідомо, чи будуть (бойовики, - ред.) ще застосовувати реактивну артилерію, але наші підрозділи продовжують вести бій",

За його словами, крім Авдіївської промзони під Донецьком, від обстрілів бойовиків потерпають Талаківка і Широкине на маріупольському напрямку.

"Вчора один житель 76 року народження і жінка 66 року народження були поранені, їм надана допомога. На жаль, є п'ятеро і двоє загиблих, а також чотирнадцять поранених у наших вояків. Наразі триває стрілецький бій, тому нової інформації немає", – зазначив Жебрівський.

Нагадаємо, що вчора бойовики вдалися до штурму Авдіївської промзони, проте українським бійцям вдалося відбити атаку. У цьому бою загинули троє українських бійців, один отримав поранення.

Внаслідок обстрілів Авдіївка залишилась без світла, а двоє мешканців отримали поранення.

Наразі під Авдіївкою загинули семеро бійців, ще 19 отримали поранення. Бої тривають.

Прокуратура кваліфікувала як теракт обстріл Авдіївки 29 січня. В результаті обстрілу троє мирних жителів отримали травми та поранення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme