UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Небезпечне звалище під Людавкою неарешті ліквідоване

Відпрацьовані люмінесцентні лампи передані на утилізацію

Небезпечне звалище під Людавкою неарешті…

Відпрацьовані люмінесцентні лампи, звалище яких було виявлене торік на території Людавської сільської ради Жмеринуського району, що на Вінниччині, передані на утилізацію ліцензованому підприємству. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Держекоінспекції у Вінницькій області.

У жовтні минулого року спеціалісти Державної екологічної інспекції у Вінницькій області виявили факти складування небезпечних відходів (люмінесцентних ламп) у несанкціонованому місці.

Відпрацьовані люмінесцентні лампи належать до І класу небезпеки, при неправильному поводженні здатні спричинити значний негативний вплив на довкілля. Шкода, заподіяна засміченням та забрудненням земельних ресурсів склала понад 22 тис. грн.

Встановити винних у створенні несанкціонованого звалища не вдалося. Для ліквідації несанкціонованого звалища небезпечних відходів обласною конкурсною комісією фонду охорони навколишнього природного середовища було ухвалено рішення про виділення 100 000 грн на утилізацію небезпечних відходів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme