На Росії п'яний лікар мацав пацієнтку під наркозом


У Подільську (Росія) слідчими СКР по звинуваченню в скоєнні насильницьких дій сексуального характеру затриманий лікар-реаніматолог міськлікарні

Про це розповіла старший помічник керівника регіонального ГСУ СКР Олена Фокіна, повідомляє Depo.ua з посиланням на Lenta.ru.

"У ніч на 5 січня 2017 року підозрюваний, перебуваючи на добовому чергуванні в реанімаційному відділенні лікарні, здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно 43-річної пацієнтки, яка в силу свого фізичного стану перебувала в безпорадному стані і не могла чинити йому опір. Встановлено, що в момент події лікар був п'яний", - повідомила вона.

Фокіна уточнила, що лікар затриманий в рамках порушеної кримінальної справи за статтею 132 КК Росії ( "Насильницькі дії сексуального характеру"). Слідство найближчим часом має намір клопотати про його арешт.

Як розповіло інше джерело в правоохоронних органах, після надання необхідної допомоги жінці, в тому числі введення седативних препаратів, підозрюваний почав мацати пацієнтку. Його дії помітила і припинила медсестра, яка і повідомила про те, що сталося.

"Тривалий час проводилися спочатку службова, а потім і дослідча перевірка, під час яких пояснення лікаря визнані надуманими, а показання свідків – достовірними", - уточнило джерело.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme