На Львівщині суд оштрафував солдата за розмови

На Львівщині суд арештував солдата за гучну розмову під час навчань прикордонників

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Захід.нет, на Львівщині суд арештував солдата за гучну розмову під час навчань прикордонників.

Яворівський райсуд Львівщини арештував військовослужбовця на дві доби через гучну розмову під час навчань прикордонників.

Інцидент трапився вночі неподалік прикордонного пункту "Краківець", коли військовослужбовець не помітив незаконного перетину кордону під час навчальної перевірки.

"Приблизно о 00:20 під час служби на спостережній вежі разом із сержантом в порушення покладених на нього обов'язків з охорони державного кордону солдат не вів належного спостереження за місцевістю, не забезпечив пильного несення прикордонної служби, демаскував себе голосною розмовою, надавши тим самим можливість навчальному порушнику порушити режим державного кордону, пройшовши поблизу прикордонного наряду непомітно", – йдеться у постанові суду.

Такими діями солдат порушив статут ЗСУ та інструкцію прикордонних нарядів. Вину військовослужбовця встановили під час службового розслідування.

За порушення правил прикордонної служби чоловіка арештували на 2 доби з утриманням на гауптвахті. Окрім цього він має заплатити судовий збір у розмірі 320 грн.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme