UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині забрали 68 ліцензій за продаж неповнолітнім спиртого і тютюну

Несумлінні підприємці втратили ліцензії через порушення правил реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів особам

На Хмельниччині забрали 68 ліцензій за п…

Торік на Хмельниччині 68 підприємців позбулися ліцензій за продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДФС області.

52 несумлінних підприємців позбулися ліцензій на право продажу алкоголю, 16 - реалізації тютюну.

За весь 2015 рік на території Хмельницької області було зафіксовано 34 факти продажу товарів підакцизної групи неповнолітнім.

За словами податківців, збільшення кількості виявлених випадків продажу алкоголю і тютюну підліткам пояснюється багатьма факторами, в першу чергу їхньою професійною активністю, позбавленням лояльності до цього явища, громадською нетерпимістю і участю у процесі протидії волонтерів.

Найбільш поширеними порушеннями є безліцензійна торгівля, зберігання та реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку. Загалом таких фактів виявлено понад 3 десятки, сума штрафних санкцій по них обраховується у півмільйона гривень.

Торік же місцеві бюджети Хмельницької області отримали 24,8 мільйона гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. З них 19,8 мільйона гривень – тільки від ліцензування роздрібної торгівлі.

"Усього в області діє 6549 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами по 2646 суб'єктах господарської діяльності, - кажуть податківці. - Торік суб'єкти господарювання нашого краю отримали 6946 ліцензій, з них 3961 – на право здійснення торгівлі у роздріб алкогольних напоїв та 2985 – тютюнових виробів."

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme