UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Буковині оперативники вилучили 3 тони спирту

На відрізку дороги Кельменці-Чернівці було зупинено транспортний засіб марки "Мерседес-Спринтер"

Як повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Гакман, співробітники податкової міліції Буковини в рамках проведення операції "Акциз-2017" та "Рубіж – 2017" попередили незаконне транспортування великої партії спирту невідомого походження, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Чернівецькійобласті.

На відрізку дороги Кельменці-Чернівці, спільно з працівниками Управління захисту економіки національної поліції у Чернівецькій області та прокуратури Чернівецької області, було зупинено транспортний засіб марки "Мерседес-Спринтер". В ході огляду даного авто було виявлено 14 бочок об'ємом 220 літрів кожна, заповнених рідиною з характерним запахом спирту. Про цьому у водія, громадянина України, були відсутні товарно-супровідні документи на вантаж.

Всього вилучено біля 3 000 літрів рідини з характерним запахом спирту, орієнтовною вартістю 420 тис. гривень.

На даний час матеріали правопорушення направлені до прокуратури для прийняття відповідного рішення. В діях особи вбачаються ознаки складу злочину передбаченого ч.1 ст.204 КК України. Слідчі дії тривають.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme