UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Модель, яка обіцяла секс 19 мільйонам чоловіків, зупинилася на 400-му

 27-річна італійська модель Паола Саулина в кінці 2016-го обіцяла оральний секс всім, хто проголосує проти конституційної реформи, яку збиралися прийняти на території Апеннінського півострова

Жінка задовольнила близько 400 італійців, передає Depo.ua з посиланням на Daily Star.

Багато хто чекав, що модель візьме свої слова назад, коли стало відомо, що проти реформи проголосували близько 60% італійських виборців. Однак Саулина каже, що вірна своїм обіцянкам. Італійка організувала спеціальний тур по містах Італії, в рамках якого в спеціальній кімнаті "дякує" виборціям за розсудливість.

Перший етап поїздки стартував 7 січня о Римі і завершився 21 січня в Палермо. Першого лютого розпочнеться другий етап туру моделі, який триватиме до 8 березня. Саулина планує відвідати міста Фоджа, Кампобассо, Позітано, Катандзаро, Салерно, Кальярі і інші.

За словами італійки, зараз вона обслужила близько 400 чоловіків, але не планує зупинятися як мінімум до того моменту, поки не досягне мільйона. Записатися на "прийом" до дівчини можна, відправивши імейл на адресу її Pompa Tour. Тим, хто пройде відбір, отримає повідомлення з кодом, часом і адресу, за якою можна буде знайти італійку.

Незважаючи на значну кількість прихильників, у вчинку італійки знайшлися і критики. Саулина звинуватили в тому, що вона псує імідж захисникам конституції.

Sapete ragazzi a volte la vita per me è buia ... ma quando la luce è dalla mia parte .... ME FACC CIERTI SELFIE ... #selfie #ignoranza #happy #happyweekend

Фото опубликовано PAOLA SAULINO ???????????? (@insta_paolina) Янв 28 2017 в 5:46 PST

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme