UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Доброзичливець" подарував миколаївцю гранату та вінок

Експерти постановили, що граната є учбовою та загрози оточуючим не становит

"Доброзичливець" подарував миколаївцю гр…

30 січня о 08:00 годині до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території свого домоволодіння він виявив вибуховий пристрій. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили поминальний вінок, до якого клейкою стрічкою була примотана граната із чекою. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Експерти вибухотехнічного відділу повідомили, що виявлена граната РГД-5 є учбовою та загрози оточуючим не становить. Для проведення досліджень, знайдені на подвір'ї заявника предмети, були вилучені та направлені на експертизу. Слідчим відділенням проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.1 ст.129 КК України "Погроза вбивством", що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Встановлюються особи, причетні до скоєння вказаного злочину, та свідки події. Корисну для слідства інформацію прохання повідомляти до Центрального відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Декабристів, 8, або за телефонами (0512)53-12-71, 49-87-00, 49-87-01, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme