UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

МБК "Миколаїв" програв "Дніпру"

"Корабели" після вдалої гри із "Запоріжжя-ZOG" поступилися гостям майданчику 14 очками

МБК "Миколаїв" програв "Дніпру"…

МБК "Миколаїв" зійшовся на домашній арені з "Дніпром". "Корабели" поступилися гостям та програли з рахунком 68:82. Про це йдеться на сайті Федерації баскетболу України, повідомляє Depo.Миколаїв.

Початок боротьби не обіцяв надто швидкого згасання в матчі. Гості виграли спірний м'яч на старті та реалізували першу атаку. Забив Ревзін. Згодом Мішула подвоїв перевагу "Дніпра". Господарі не дозволили гостям одразу піти у відрив. Спочатку Онуфрієв з гри, а потім Іванов зі штрафних надолужили відставання. За хвилину той же Іванов триочковим вивів господарів вперед. Та на цьому позитив у господарів вичерпався. Не пішла гра в Онуфрієва. Гості натомість краще реалізовували триочкові. До кінця чверті перевага "Дніпра" сягнула 18 очок.

У другій десятихвилиниці перебіг подій не змінився. Перші очки у цей період миколаївці змогли набрати лише після того, коли дніпровці вже тричі відзначилися. Не форсуючи подій гості додали до перерви ще шість очок переваги.

Та списувати з рахунків "Миколаїв" було ще зарано. На початку третьої чверті нарешті влучив з-за дуги Онуфрієв. Кушніров реалізував перехоплення, а згодом ще додав два з фолом. Поступового господарі стали скорочувати відставання. Фінальний триочковий Онуфрієва зафіксував у господарів мінус 14 перед останньою чвертю.

На початку вирішальної десятихвилинки Іванов забив з гри, а потім реалізував штрафний. Згодом Швець штрафним скоротив відставання до десяти балів. Такий перебіг помітно пожвавив уболівальників на трибунах. Однак зломити гостей миколаївцям не вдалося. Триочковий Мішули та влучання Тимофеєнка змусили господарів брати тайм-аут. Після поновлення гри знову влучив з-за дуги Онуфрієв, а серія реалізованих штрафних скоротила загальну різницю до восьми очок. Згодом гості сфолили на Онуфрієві і той скоротив відставання до шести очок за 3:14 до сирени. Але ближче миколаївців дніпровці не підпускали. У підсумку - 17 перемога "Дніпра" в Суперлізі Парі-Матч.

Наступний поєдинок Суперліги Парі-Матч "Миколаїв" зіграє 10 лютого на виїзді в Южному. "Дніпро" того ж дня гратиме вдома проти "Черкаських Мавп".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme