Львівський центр медицини катастроф може очолити лікар із сумнівним минулим

Остаточне рішення щодо долі лікаря на посаді генерального директора мають ухвалити на наступній сесії облради

Комісія з конкурсного відбору кандидата на посаду генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ухвалила рішення рекомендувати на цю посаду Володимира Похмурського. Про це пише Depo.Львыв з посиланням на Леополіс.

Він став єдиним кандидатом у конкурсі, навколо якого баталії точаться ще з вересня.

Володимир Похмурський – кандидат медичних наук, доцент кафедри хірургії, хірург у лікарні швидкої медичної допомоги. Раніше працював на посаді головного лікаря медицини катастроф в Івано-Франківській області, де з ним пов'язують низку скандалів. Зокрема, ЗМІ закидають одіозному лікареві незаконні звільнення, порушення, що призвели до втрати півмільйона гривень, та корупційну діяльність.

Під час засідання комісії Похмурський розповів про свої плани на, ймовірно, новій роботі. Загалом, він пообіцяв створити групу однодумців, встановити контроль над фінансовими ресурсами, поліпшити ситуацію з кількістю транспорту та взятися за підвищення кваліфікації власних працівників.

Остаточне рішення щодо долі лікаря на посаді генерального директора мають ухвалити на наступній сесії облради у вівторок, 31 січня.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme