Харків виборов право на Чемпіонат Європи з боксу 2017 року в Києва

У Харкові раніше неодноразово проходили чемпіонати України з боксу

Як передає Depo.Харків, про це сьогодні, 30 січня, під час прес-конференції в Києві сказав президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

"Ми розглядали і Київ, і Харків. Зупинилися на Харкові, тому що спортивне місто, гарні боксери, добрі люди. Ми проводимо достатньо часто там Чемпіонат України, міжнародні турніри, тому що Харків подобається всім нашим боксерам", - сказав Продивус.

Він зазначив, що, крім України, на Чемпіонат Європи з боксу претендували Росія та Туреччина.

Як повідомляв Depo.Харків, 24 січня керівник прес-служби Федерації боксу України Олександр Подаваленко повідомив про рішення Європейської конфедерації боксу провести Чемпіонат Європи з боксу серед дорослих у Харкові. Турнір відбудеться з 14 по 26 червня.

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична запевнила, що в Харкові наявні вся необхідна інфраструктура для проведення змагань. За її словами, для забезпечення безпеки під час чемпіонату в Харкові буде створена на національному рівні координаційна група, а на місцевому - регіональний штаб, до яких ввійдуть силовики та представники влади.

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов у свою чергу заявив, що уряд долучиться до фінансування Чемпіонату Європи з боксу в Харкові.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme