Гундяєвські агенти планували перетворити Запоріжжя на буферну зону з інтербригадами і комендатурами

Черговий цікавий лист з перехопленої пошти російського агента Фролова містить плани щодо Запорізької і Херсонської областей

 

Гундяєвські агенти планували перетворити…

Лист Кирила Фролова, аналітика з Інституту країн СНД, що працював на радників президента РФ Сергія Глазьєва і Владислава Суркова до московського Патріарха Кирила оприлюднив сайт Миротворець, передає портал Depo.Запоріжжя.

Лист написаний в липні 2014 року, коли терористи на сході країни несли приголомшливі втрати, а російські війська ще не вдалися до прямого вторгнення в регіон. Адресований він инокине Варварі (Меркулової) , співробітниці канцелярії патріархії. Це одна з адрес, на які Фролов направляє листи безпосередньо патріарху Гундяєву.

У листі аналітик Інституту країн СНД описує незавидне становище терористичних військ та пропонує Патріарху план дій щодо покращення ситуації. Зокрема, створення на території Запорізької і Херсонської областей буферної зони, проведення силами інтербригади операції в загальному напрямку Маріуполь-Мелітополь-Нова Каховка зі створенням опорних пунктів оборони в населених пунктах: Армянськ, Каховка, Велика Білозерка, Токмак, Пологи, і розгортанням комендатур в великих населених пунктах; а також створення на місцях дислокації комендатур загонів ополчення, підлеглих комендантам районів.

Невідомо, чи ухвалив Патріарх цей план, у будь-якому разі втілити його в життя російським православно-терористичним агентам не вдалося.

Раніше з листування Фролова вдалося дізнатися, як російські агенти бердянців проти "Євросодома" возили протестувати, а також скільки коштували Росії "ватні заворушення" на Запоріжжі. Викриті документи наочно демонструють, що всі сепаратистські заходи в Україні, і зокрема, в Запоріжжі спрямовувалися і ресурсно підтримувалися Росією.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme