Глава Бундестагу закликає санкціями довести Росію до "Мінська"

Президент України Петро Порошенко і президент Бундестагу Норберт Ламмерт відзначили важливість продовження санкцій проти Росії

Про це написав у Twitter прес-секретар президента Святослав Цеголко, передає Depo.ua.

"Порошенко і Ламмерт погодилися з важливістю продовження санкцій проти Росії до виконання нею Мінських домовленостей", - написав Цеголко.

За даними прес-служби українського президента, співрозмовники також обговорили прогрес України на шляху реформ та відповідні можливості Бундестагу підтримати зусилля української влади у цьому напрямку.

"Глава Української держави та президент Бундестагу підкреслили важливість пришвидшення надання українцям безвізового режиму та ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС", - зазначили у прес-службі глави держави.

Нагадаємо, сьогодні президент України Петро Порошенко перебуває з офіційним візитом у Німеччині. У рамках поїздки Порошенко зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, на якій обговорять питання виконання Росією пунктів Мінських угод, врегулювання ситуації з безпекою на Донбасі, а також питання звільнення заручників.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme