UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Електромобілі Tesla навчили перевищувати швидкість

Компанія Tesla підготувала нову версію програмного забезпечення для автопілотів, завдяки якій в режимі безпілотного управління автомобілі зможуть по команді водія перевищувати встановлені швидкісні обмеження на 5 миль на годину (8 км/год)

Про це пише ЦТС, передає Depo.ua.

Користувач, який виявив цю функцію зазначив, що їхав по дорозі з обмеженням 45 миль на годину (72 км/год), але зміг дати команду автопілоту перевищити швидкість на п'ять миль на годину і електроніка виконала її, пише Autogeek.

Після цього він зазначив, що спробував дати безпілотнику команду їхати на 10 миль на годину швидше обмеження, але машина відмовилася виконувати команду.

Відмову від жорсткого ліміту швидкості підтвердив і глава компанії Ілон Маск. Як зазначає TechCrunch, у Tesla було дві причини дозволити машинам з автопілотом їхати швидше обмеження швидкості: по-перше, цього вимагали власники автомобілів, а по-друге, транспортний потік не завжди чітко дотримується встановлених лімітів.

Раніше повідомлялося, що швидкісні зарядки електромобілів Tesla - Tesla Supercharger - в перспективі отримають новий зарядний пристрій потужністю понад 350 кВт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme