До блокади ОРДЛО долучилися партизани

До блокади торгівлі з окупованою територією долучаються партизани у "сірій зоні" - близько кілометра від місця, де ветерани АТО блокують залізничну колію, невідомі демонтували рейки

Про це Семенченко написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"В блокаді торгівлі на крові раптово з'явився новий фактор! Хлопці повідомляють що в кілометрі від них, в районі "сірої зони" невідомі демонтували рейки. Очевидно місцеві патріоти України втомилися чекати поки скінчиться війна і вони вирішили припинити фінансування окупантів щоб наблизити її закінчення. Хоча може бути і провокація. Інших версій у мене немає. У будь-якому випадку по цій лінії вже ніхто нікуди не їде", - написав він.

При цьому він не виключає, що тут мала місце і провокація.

Провокацію підозрюють і в Штабі блокади торгівлі з окупантами. там додають, що вони не причетні до цього інциденту, адже по-перше вони не мають технічних засобів для цього; а по-друге, та акція не має сенсу, адже ця гілка і так заблокована.

Нагадаємо, 25 січня народний депутат Наталія Веселова повідомила про заблокування руху вантажного потяга, що везе вугілля з непідконтрольної території на Луганську ТЕС у Щасті.

Вона зазначила, що якщо вугілля не потрапить на ТЕС - через 25 днів вона припиняє свою роботу, і такі міста як Сіверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Щастя та інші, залишаються без енергопостачання.

Повідомлялося, що заблокована одна ділянка залізниці Луганськ - Лисичанськ - Попасна біля Гірське-Золоте. Також, невідомі розрізали колію луганськ - Попасна, яку блокують ветераин АТО

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme