UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Державні аудитори виявили на Хмельниччині понад 15 млн. грн втрат

Впродовж минулого року аудиторські перевірки виявили величезні фінансові втрати на Хмельниччині

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом 2016 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 15,5 млн грн, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу установи.

"Економічного ефекту на суму більш як 4 млн грн вдалося досягти від впровадження керівниками підприємств та установ пропозицій, які надали фахівці управління за підсумками проведених державних фінансових аудитів", - звітують аудитори. Крім того, за результатами аналізу закупівель за державні кошти через виявлені порушення відмінили торги на загальну суму 160,7 млн грн та розірвали вже укладені договори закупівлі на суму 3,7 млн грн.

За результатами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 11 досудових розслідувань та вручили 4 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За допущені фінансові порушення 111 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Із займаних посад звільнено двох порушників фінансового законодавства.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 8,1 млн грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme