UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Затятим рибалкам Миколаївщини нагадали правила безпеки на кризі

Рятувальники загадали про небезпеку переохолодження при тривалому знаходженні на вулиці та ризики перебування дітей на кризі

Затятим рибалкам Миколаївщини нагадали п…

Рятувальники Миколаївщини нагадали любителям відпочинку на кризі основні правила безпечної поведінки та здійснили рейди по замерзлим водоймам в усіх районах області та Миколаєва. Про це Depo.Миколаїв повідомили у службі надзвичайних ситуацій.

В ході інформаційно-профілактичних бесід рувальники розповіли, як запобігти виникнення надзвичайної події у разі пролому криги, чи інших неочікуваних ситуацій. Окремо співробітники Служби порятунку "101" зупинились на небезпеці переохолодження при тривалому знаходженні на вулиці та ризики перебування дітей на кризі без нагляду дорослих. Також під час бесід акцентовано увагу на знанні громадянами екстреного номеру Служби порятунку.

Рятувальники черговий раз звертається до громадян міста та області: "Щоб Ваше захоплення принесло тільки приємні враження та рибний улов дотримуйтесь правил поведінки на льоду. Слід пам'ятати, що під час підлідного лову риби не рекомендується на невеликому майданчику пробивати багато лунок та скупчуватись у групи. Ополонки одну від одної пробивати на відстані 5-6 м. Кожний любитель свіжої рибки повинен мати при собі мотузку 15-20 м., а мобільний телефон слід покласти в пакет із щільною застібкою, яка не пропускає воду, щоб у разі потрапляння у воду була змога набрати Службу порятунку за номером "101"!

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme