UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Янукович може повернутись в Україну

Екс-президент Віктор Янукович готовий прибути в Україну для участі у суді за умови, якщо "держава забезпечить його безпеку"

Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк, передає Depo.ua з посиланням на "112 канал".

"У нас є інформація про виклик на завтрашній день для проведення певних процесуальних дій. З цього приводу особисто Віктор Янукович підписав відкрите звернення до ГПУ, яке завтра буде подано і оприлюднено для суспільства", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, за яких умов екс-президент особисто прибуде до суду, Сердюк сказав: "Якщо ця справа все-таки буде розслідувана, будуть встановлені особи та держава зможе забезпечити безпеку, він буде брати участь особисто в цій справі. Поки це буде дистанційно".

Нагадаємо, 9 грудня у ГПУ заявили, що екс-президент України Віктор Янукович офіційно є підозрюваним у державній зраді. Відповідну усну заяву під час слухань у Святошинському райсуді зробив і сам генпрокурор Юрій Луценко 28 листопада.

Прокурори направили повідомлення про підозру на всі відомі адреси проживання та перебування Януковича на території України і Росії, а також в Ростовський обласний суд Росії та Генпрокуратурі Росії.

Крім того, Януковича підозрюють в огранізації убивст демонстрантів на Майдані Незалежності та економічних злочинах.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme