UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Шостці судитимуть власника мисливської зброї

Місцеві полісмени вилучили у 47-річного водія мопеду незареєстрований ніж

Під час відпрацювання одного з населених пунктів Шосткинського району місцеві полісмени вилучили у 47-річного водія мопеду мисливській ніж. Чоловік пояснив, що холодну зброю нещодавно знайшов і забрав собі для особистих потреб, повыдомляє Depo.Суми.

В рамках відпрацювання одного з населених пунктів Шосткинського району, працівники поліції зупинили на автомобільній трасі мопед під управлінням 47-річного чоловіка. Під час перевірки правоохоронці вилучили у нього з кишені мисливській ніж.

В подальшому експертиза підтвердила, що наданий на дослідження предмет являється холодною зброєю.

Сам чоловік пояснює, що ніж знайшов, коли їздив до сусідньої області рибалити. Знахідку забрав собі з тією думкою, що "в господарстві все знадобиться".

Наразі кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами", вже направлене до суду. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme