В поліції розказали подробиці стрілянини біля ринку в Одесі

Правопорушника доставлено до Портофранківського відділення поліції

Як передає Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікації поліції в Одеській області, сьогодні, 29 січня об 11:10 до Портофранківського відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що біля ринку "Старокінний" стрілянина. На місце події була направлена слідчо-оперативна група поліції.

По прибуттю на місце попередньо зі свідчень очевидців поліцейські встановили, що мешканець Біляївського району реалізовував тварину біля ринку "Старокінний". Поруч проходив односелець, із яким в нього були давні неприязні відносини. Між чоловіками спалахнула словесна перепалка, яка переросла в конфлікт. У подальшому продавець дістав з припаркованого поруч автомобілю обріз рушниці та почав погрожувати своєму опонентові.

У конфлікт між чоловіками втрутилася реалізатор кави, яка в момент стрільби схопилась за обріз та нахилила його до низу. В результаті пострілу жінка отримала вогнепальне поранення ноги. Її госпіталізовано до медичного закладу. Правопорушника доставлено до Портофранківського відділення поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 через ч.2 ст. 15 Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme