UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві збирали кошти на лікування важкохворого хлопчика

На заході зібрано 1618 грн, які вже перераховані на рахунок мами хлопчика Ганнни

У Миколаєві збирали кошти на лікування в…

У Миколаєві провели благодійну акцію на підтримку чотирирічного Іллі Невеселого, який потребує допомоги для лікування важких хвороб. За один день зібрати більше тисячі гривень. Про це у "Фейбуці" написала Антоніна Параскун, повідомляє Depo.Миколаїв.

У суботу біля палацу культури "Корабельний" влаштували справжнє свято з розвагами та малюванням: "Не дивлячись на погоду все ж таки на вулиці були люди, увага яких впала на наш захід. На заході було зібрано 1618 грн. І ці кошти вже перераховані на рахунок мами хлопчика Ганнни", - написала вона.

Проте, Антоніна Параскун зауважила, що багато людей не довіряють тким акціям, адже їхню довіру підірвало шахрайство: "Попри те що підходили люди, які запитували куди підуть гроші, чи дійсно є такий хворий хлопчик, для стрімголов зібраного заходу сума зібралася. Алеж.... нажаль людську довіру підірвано шахраями. Тими хто наживається на чужому горі. Але захід не останній. Тож допомога ще буде. Ми від усієї душі бажаємо маленькому Іллі бути сильніше ніж хвороба та біль. А батькам терпіння у боротьбі з хворобою сина", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Ілля з 26 серпня минулого року перебуває на лікуванні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Миколаївської обласної дитячої лікарні. Йому поставили комлпексний діагноз: вроджена аномалія розвитку головного мозку, перивентрикулярна вузлова гетеротопія, компенсована гідроцефалія, судомний синдром, гіпоксично -ішемічне ураження центральної нервової системи, негоспітальна лівобічна бронхопневмонія.

Хлопчика неодноразово консультували фахівці з Києва. "Однозначно всі дійшли до висновку, що стан Іллі вимагає тривалого лікування і курсів реабілітації. В одній із закордонних клінік погодились прийняти Іллю Невеселого з мамою Ганною. Але їхнє перебування та лікування коштуватиме великі кошти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme